Epson lanserar nya laserprojektorer för hemmet

Nytt EpiqVision-sortiment för Laserprojektion – EpiqVision Ultra och EpiqVision Mini

Epson lanserar nya laserprojektorer för hemmet

Epson lanserar nya laserprojektorer för hemmet

Nytt EpiqVision-sortiment för Laserprojektion – EpiqVision Ultra och EpiqVision Mini 

Epson har introducerat två nya och eleganta minilaser-tv-projektorer (EF-11 och EF-12) och två nya smarta laser-tv-projektorer (EH-LS300B och EH-LS300W). De nya projektorerna EF-100 och EH-LS500 bildar det nya EpiqVision-sortimentet med laser- och minilaser-modeller.  EH-LS300 och de tidigare introducerade EH-LS500 bildar EpiqVision Ultra-sortimentet medan EF-sortimentet utgör EpiqVision Mini.  De nya projektorerna erbjuder prisvärd verklighetstrogen underhållning för hemmet, och upp till 10 års underhåll och problemfri visning på storbild 1för hela familjen, vilket gör dem till ett verkligt alternativ till en traditionell tv.                    

Epsons minsta 3LCD-laserprojektorer, EF-11 och EF-12, erbjuder upplevelser på stor bild, i  bärbar design och kan enkelt flyttas mellan olika rum, upptar liten yta och är utan behov av  tv eller skärm. De nya modellerna passar perfekt för många olika användningsområden, som exempelvis filmkvällar med familjen, spel, bildvisning eller till och med sport. Projektorernas kompakta storlek och låga vikt gör att de kan användas av alla familjemedlemmar, flyttas till olika rum i bostaden eller till och med tas med utomhus eftersom laserljuskällan levererar en ljus och livfull bild.

EF-12 ger användare möjlighet att för första gången i en Epson-projektor uppleva ljud från YAMAHA, med förmågan att fungera som en fristående smart högtalare. Med Android TV TM, erbjuder projektorn dessutom tusentals filmer, shower och spel via Google Play, YouTube och många andra populära appar. 2  Och med inbyggd Chromecast TMkan användarna titta på sina favoritunderhållningsappar direkt på den stora bilden från en Android TMeller iOS-enhet, en Mac eller Windows-dator eller en Chromebook. 3 En smart lösning för ett visuellt anslutet hem.

Röstsökning och anpassade rekommendationer är möjliga med Google Assistant 4. Användarna kan få snabb åtkomst till underhållning, få svar på sina frågor och styra enheter i hemmet, så att de får mer tid för underhållning.

Enheten kan projicera i alla riktningar, även mot golvet eller taket, vilket ger ännu mer flexibilitet.

EF-11 är utformad för de stilmedvetna och är endast 18 cm utmed den längsta kanten, vilket innebär att den  kan placeras utan problem i alla rum. Den kan projicera på nästan alla ytor, så det finns inget behov av en separat tv-skärm. Med EF-11 är det möjligt att visa innehåll från en mobil, surfplatta eller smarta enhet via den flexibla bildlösningen med inbyggd Miracast.

EH-LS300 finns i vitt eller svart och kan placeras nära väggen, samtidigt som den producerar en stor bild på upp till 120 tum. Precis som EF-12 levereras den med integrerat ljud från YAMAHA och Android TV. Detta är Epsons senaste smarta laserprojektor med Full HD som projicerar upp till 120 tum med 3LCD-teknik och ett högt kontrastförhållande som säkerställer skarpa bilder. Utmärkta anslutningsmöjligheter, enkel installation och inställning gör att denna projektor är det bästa alternativet för underhållningsentusiaster som vill ha visning på  stor bild.

Amy Ng, produktchef för hemmabioprodukter hos Epson Europe, säger: ”Eftersom människor tillbringar mer tid i sina hem än någonsin tidigare, ger de senaste snyggt utformade projektorer kunden ett urval av flexibla, lättanvända och prisvärda alternativ för underhållning på  stor projektionsyta. Med smarta anslutningar och en avancerad, varaktig laserljuskälla har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att överväga att byta ut din tv.”

 

EF-11EF-12EH-LS300B/W
Hus och dekorSvartSvart och kopparSvart eller vit
Projektionsriktning360 grader
Laserljuskälla10 år10 år10 år
3LCD-projektionsteknikJaJaJa
BildstorlekUpp till 150 tumUpp till 150 tumUpp till 120 tum
Android-TV med Google Assistant, Google Play och Chromecast built inNejJaJa
Bildspegling/MiracastJaNej Nej
LjudInbyggd 1,5 W x 2 monohögtalareLjud från YAMAHA 5 W stereo x 2 Bluetooth-ljudLjud från YAMAHA 5 W stereo x 2 10 W woofer x 1 Bluetooth-ljud
HDMI● 1● 2● 2
Upplösning1080p1080p1080p
Ljusstyrka1 000 ANSI lumen1 000 ANSI lumen3 600 ANSI lumen
Keystone-korrigering JaJaHörnjustering
Ljuskällans livslängd (miljö/normalt)10 år10 år10 år
1) Baserat på att titta på innehåll i fem timmar varje dag med projektorn i miljöläge
2) Google, Android, YouTube, Android TV och andra märken är varumärken som tillhör Google LLC. Abonnemang kan krävas hos vissa innehållsleverantörer.
3) Visningen är optimerad endast för utvalda tjänster. Strömningskvaliteten kan variera för annat innehåll. Operativsystem och enheter som stöds: Android 2.3 och senare, iOS® 7 och senare, Windows® 7 och senare, macOS® 7 och senare samt Chrome OS (version 38 eller senare).
4) Google Sök-funktionen är global. Google Sök kan inte kommunicera Smart-lösningen med Google Home. Google Assistant är tillämplig i 16 länder (Japan, USA, Kanada, Brasilien, Mexiko, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Sverige, Vietnam, Indonesien, Sydkorea, Australien, Indien)