Epson lanserar LW-K400 - den bästa handhållna etikettskrivarserien

Med fler symboler, fler mallar och större teckensnitt ger denna funktionsspäckade skrivare utskrifter till låg kostnad för detaljhandeln, kontoret och hemmet

Epson lanserar LW-K400 - den bästa handhållna etikettskrivarserien

1 oktober 2016  – Epson presenterar LW-K400-serien, en funktionsspäckad uppgradering till den  tidigare mest sålda handhållna serien med etikettskrivare. Den kan snabbt framställa effektiva identifieringsmarkörer, underhålls- och säkerhetsetiketter, hylletiketter och streckkoder till en låg  kostnad och är perfekt anpassad till återförsäljare, elektriker, audiovisuella installatörer, lagerchefer och för allmänt bruk inom företag, utbildning och många andra fält.

Den lätta men slitstarka  LW-K400-serien har ett inbyggt tangentbord för enkel textinmatning medan textens storlek anpassas automatiskt för att passa in önskat etikettformat och kan därför använda ett mer omfattande sortiment med märkningstejp än någonsin,  Tillsammans med extra stora teckensnitt, har nya symboler lagts till – inklusive siffror i rutor och cirklar – och LW-K400-serien kan skriva ut från ett omfattande bibliotek med 780 symboler täcker alla möjliga behov.

Hervé Thevenin, produktchef på Epson Europe, säger: "Den  handhållna skrivare som  LW-K400-serien ersätter har blivit bästsäljare, men detta nya mycket effektiva flaggskepp tar sortimentet till ett nytt område. Vi vet att våra kunder kommer att uppskatta den nya texthanteringen och produktivitetsfunktionerna, men vad som verkligen utmärker den här produkten är dess låga totala ägandekostnad. Epson erbjuder redan längre tejp än konkurrerande produkter på upp till nio meter, men LW-K400-serien kan få ner etikettens marginaler till en enda millimeter vilket drastiskt minskar slöseri med tejp. Detta är mycket intressant för kontor och butiker och även arkiverings-, elektriska och utbildningsorganisationer som skriver ut hundratals etiketter varje månad."

Förutom effektivitet erbjuder LW-K400-serien valfrihet. Användarna kan utnyttja många olika tejper, inklusive magnetiska och värmeresistenta och det nyligen lanserade värmekrympslangstejpen (HST), självlysande, reflekterande, påstrykningsbara tejper, samt vår unika dekorativa satinbandstejp. Den senare får en ny mall, medan serien även innehåller förbättrade utformningar av kabelflaggetiketter som kommer att vara mycket attraktiva för elektriker och audiovisuella installatörer. Med ett internminne som kan lagra 50 etikettmallar är det enkelt att hämta tidigare projekt samtidigt som en bakgrundsbelyst LCD-skärm ger en tydlig bild oavsett ljusförhållanden.

Modeller i serien:

 • LW-K400 - inkluderar nätadapter
 • LW-K400L - inkluderar inte nätadapter
 • LW-K400VP - inkluderar nätadapter, hård bärväska och mjuk skyddsskärm

Batterier ingår inte i alla modeller                      

Viktiga funktioner:

 • Skär och skriv ut
 • 780 olika symboler
 • Kan minska marginalerna till så korta som 1 mm
 • Extra stora teckensnitt
 • Automatiskt anpassad textstorlek
 • Nya satinbandsmallar
 • Extra lång tejp (upp till 9 m)
 • Ett kostnadsfritt band medföljer (svart på vitt 12 mm)
 • Brett sortiment med LK-tejper, inklusive magnetiska, värmeresistenta, självlysande, reflekterande, värmekrympslangtejp (HST), fluorescerande, transparenta, starkt självhäftande, satintejp med mera

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med målet att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att främja innovation och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen leds av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har över 67 000 anställda i 90 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och över sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 577 miljoner euro under räkenskapsåret 2015. http://www.epson.se

Miljövision 2050 

http://eco.epson.com/