Epson lanserar fyra stilrena, konkurrenskraftiga WorkForce-skrivare

Prisvärda, uppkopplade 4-i-1-modeller med utskrifter av företagskvalitet

Epson lanserar fyra stilrena, konkurrenskraftiga WorkForce-skrivare

WF-2830DWF

Epson har lanserat fyra prisvärda 4-i-1-skrivare (WorkForce WF-2810, WF-2830DWF, WF-2835DWF och WF-2850DWF) för mindre företag och hemmakontor. Dessa modeller har en kompakt, stilren design och är tillgängliga från och med september 2019.

De här kompakta WorkForce-skrivarna passar såväl hemmakontor som mindre kontor med begränsat utrymme. Skrivarna har ett stilrent, modernt utseende som passar in i de flesta miljöer.

För användare som överväger både omedelbara och långsiktiga besparingar ger dessa prisvänliga skrivare ett flertal ekonomiska fördelar. Tack vare automatisk dubbelsidig A4-utskrift kan användarna spara både pengar och papper, och XL-bläckpatronerna kan skriva ut 2,5 gånger fler sidor 1. Dessutom använder dessa modeller enskilda bläckpatroner, så endast den färg som tagit slut behöver bytas ut.

Dessa skrivare har ett användarvänligt gränssnitt och en LCD-display som gör det snabbt och enkelt att hantera modellernas funktioner. Dessutom har WF-2830DWF, WF-2835DWF och WF-2850DWF en automatisk dokumentmatare (ADM) för 30 sidor som möjliggör skanning, kopiering och faxsändning av flera sidor.

Med Wi-Fi och Wi-Fi Direct kan användare skicka dokument för utskrift från smarta enheter via appen Epson iPrint. 2Dessa skrivare kan också ta emot och skriva ut filer från nästan hela världen via Epson Email Print2. Användare av WF-2850DWF kan även lagra och dela dokument online med Scan-to-Cloud 2.

Jean-Marc Moth Moth, produktchef på Epson Europe, säger: ”Våra kunder är ute efter en praktisk, prisvärd och uppkopplad utskriftslösning, samtidigt som det är viktigt att kunna spara utrymme och hitta en design som passar in på kontoret. De senaste WorkForce-skrivarna är bra på alla sätt och erbjuder flera sätt att spara pengar, såsom extra stora bläckpatroner och dubbelsidig utskrift. Det sistnämnda sparar ju också på papper.”

WF-2810, WF-2830DWF, WF-2835DWF och WF-2850DW är tillgängliga från och med september 2019.

1. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield
2. Epson iPrint och Epson Creative Print kräver en trådlös anslutning och Epsons utskriftsappar. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-to-Cloud kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epsonconnect.se