Epson lanserar fyra nya projektorserier för samarbete och smarta presentationer på företag och inom utbildningssektorn

Inklusive ultramobila och interaktiva modeller med avancerade funktioner som exempelvis rörelsekontroll, bildspegling och distansarbete

Epson lanserar fyra nya projektorserier för samarbete och smarta presentationer på företag och inom utbildningssektorn

3 januari 2017Epson presenterar fyra nya projektorserier skräddarsydda att möta behoven hos små och medelstora företag samt på utbildningsmarknaden. Projektorerna i EB-1700- och EB-2000-serien har utformats för små och medelstora företag i syfte att leverera effektiva Full HD-presentationer med hög kvalitet i stora bildstorlekar. Oavsett om presentationerna sker på resande fot med vår ultramobila modeller eller för att framställa effektiva presentationer på kontoret, får den som tittar på presentationen uppleva Full HD-upplösning i 1080p för en enastående bildkvalitet och fantastiska detaljer.

Det första intrycket är det som räknas i affärsvärlden, och med EB-1700-serien kan du leverera storskaliga presentationer som hjälper dig att få fram ditt budskap även när du inte befinner dig på kontoret. Dess lätta design och nätta format, som gör att den enkelt får plats i en väska för bärbara datorer, gör den perfekt för högre uppsatta säljare och andra som ofta reser i tjänsten och måste kunna presentera på resande fot. Precis som du skulle förvänta dig av den ledande projektortillverkaren[1] har denna modell ett stort antal funktioner som gör att du snabbt och enkelt kan installera den och börja presentera, inklusive automatisk påslagning, automatisk källsökning, vertikal och horisontell keystone-korrigering, bildanpassning och NFC som enkelt låter dig ansluta din enhet. Rörelsekontroll gör det enkelt att växla mellan bilder genom att dra med handen, och delad bild innebär att du kan presentera från två källor samtidigt.

EB-2265U ingår i ett sortiment som ger större presentationer i bättre kvalitet hos små och medelstora företag och i utbildningslokaler. Bildstorleken på upp till 300 tum – och en kostnadseffektivitet som vida överstiger den hos platta bildskärmar – gör också att dess Full HD-innehåll blir bättre än 1080p-kvalitet. Installationen sker krångelfritt tack vare assisterad inställning av skärpan, automatisk påslagning, inställningar för OSD-kopiering, keystone-korrigering och automatisk bildanpassning, samt en mängd olika anslutningsalternativ som till exempel Wi-Fi, LAN, WiDi och HDBaseT. En förbättrad lamplivslängd på upp till 10 000 timmar minskar tiden som måste läggas på underhåll och service.

Epsons nya och intuitiva interaktiva projektorer i EB-1400-serien uppmuntrar till samarbete och avancerade anslutningsmöjligheter i styrelserum för att stödja hur människor idag arbetar på kontoret. Med Wi-Fi, distansarbete och till och med Skype-samtal på Full HD-displayer på upp till 100 tum gör denna lösning från marknadsledaren[2] det enklare än någonsin att samarbeta med kollegor, oavsett om dessa befinner sig i samma rum eller på andra sidan jorden.

Uppmuntra till samarbete, utnyttja avancerade anslutningsmöjligheter och ge resultat i klassrummet med Epsons senaste intuitiva och interaktiva projektor för exceptionellt korta avstånd ‒ EB-600-serien. Trådlös anslutning, en förbättrad moderatorfunktion och en bildstorlek upp till 100 tum stor gör det enkelt att uppmuntra studenterna genom detaljerade bilder som presenteras i Full HD-upplösning.

EB-1780W, EB-1781W, EB-1785W och EB-1795F erbjuds nu.

EB-2265U, EB-2255U, EB-2250U, EB-2245U, EB-2165W, EB-2155W, EB-2140W,EB-2065, EB-2055 och EB-2040 erbjuds nu.

EB-1460Ui finns att köpa från och med mars 2017, medan modellerna EB-1450Ui och EB-1440Ui finns att köpa från och med januari 2017.

Modellerna EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-675W, EB-680 och EB-670 finns att köpa från och med januari 2017.

–Slut–

Meddelande till redaktören

Om Epson
Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.
Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 73 000 anställda i 91 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 577 miljoner euro under räkenskapsåret 2015. http://www.epson.se

Miljövision 2050  

http://eco.epson.com/


[1] FutureSource 2015

[2] Baserat på marknadsandel inom interaktiva projektorer för exceptionellt korta avstånd, FutureSource 2016.