Epson lanserar en trio prisvärda 2D- och 3D-projektorer för hemmabio med full HD

Epson lanserar en trio prisvärda 2D- och 3D-projektorer för hemmabio med full HD

Epson har lanserat tre nya prisvärda projektorer för hemmabio med hög kvalitet och full HD som gör att du kan se film på stor duk hemma. EH-TW5350, EH-TW5300 och EH-TW5210 ger alla ljusa, skarpa och tydliga Full HD 1080p-bilder,i både 2D och 3D. Faktum är att du med dessa projektorer kan titta på en film varje dag i elva år utan att byta lampan!

De här projektorna är avsedda för personer som vill ha en bioliknande upplevelse hemma när de tittar på film, tv och sport och levererar fantastisk underhållning i full HD i upp till 332 tums (8,4 meter) storlek. Njut av de tydliga skuggdetaljerna och den djupa svärtan med upp till 35 000:1 i dynamiskt kontrastförhållandet. EH-TW5350 är även utrustad med Miracast så att det går att dela medier trådlöst från smarta Android-enheter.

Vadim Couthon, försäljningschef på Epson Sverige, säger: "I en hemmabio bör man kunna få stora, tydliga och skarpa bilder med mängder av detaljer i skuggorna och djup svärta, och det är just sådant som EH-TW5350, EH-TW5300 och EH-TW5210 är bra på. Med sin kompakta och krökta design passar dessa prisvärda och mångsidiga projektorer perfekt för hemmabruk, och de innehåller den senaste tekniken. De digitala anslutningarna och den inbyggda högtalaren gör att de är klara att använda direkt, med minsta möjliga besvär."

Njut av tydligare, skarpare och smidigare snabb action i ljusstark full HD i 2D och 3D med levande färger tack vare raminterpolation och bildförbättringsteknik. Det är lätt att koppla in och växla mellan två digitala enheter såsom en Blu-Ray-spelare och en spelkonsol. De två HDMI-ingångarna på varje modell gör dem ännu mer mångsidiga.

Alla tre projektorerna är utrustade med Epsons erkända 3LCD-teknik som uppdaterad nu ger ännu klarare och skarpare bilder. Det  vita och färgade ljuset lyser i hela 2 200 lumen, så de här projektorerna är tillräckligt ljusstarka för att använda med lamporna på och under dagtid. Och högtalaren på 5 W gör att man inte behöver använda komplicerade ljudsystem.

EH-TW5350, EH-TW5300 och EH-TW5210 blir tillgängliga från och med September. Det rekommenderade cirkapriset varierar från SEK 6990 - 7990 inklusive moms.

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu