Epson lanserar en ny serie med kompakta 3LCD-installationslaserprojektorer med utbytbara linser

Fit and forget-projektorerna EB-L1075U, EB-L1070U och EB-L1050U är perfekta för scenarier som kräver stora, detaljerade och kraftfulla bilder

Epson lanserar en ny serie med kompakta 3LCD-installationslaserprojektorer med utbytbara linser

5 februari 2019 –Epson har presenterat en ny serie 3LCD-installationslaserprojektorer med 4K. EB-L1075U, EB-L1070U och EB-L1050U stora lokaler ger liv genom ljusstarka (upp till 7 000 ANSI lumen), detaljerade, livfulla och färgstarka bilder.

Dessa är Epsons mest mångsidiga installationsprojektorer, med stöd för utbytbara linser. Den diskreta designen med sina rena linjer och tystare fläkt säkerställer att de passar sömlöst in i en mängd olika miljöer: från besökarattraktioner till föreläsningssalar och museer till konferensrum.

Varje projektor finns tilgänglig utan lins, vilket ger användaren ett brett urval linser som tillval. Denna flexibilitet, snarare än ett förutbestämt "färdigt" erbjudande, låter användaren montera den lämpligaste linsen beroende på aktuellt scenario. Det finns 12 utbytbara Epson-linser som omfattar projicering på kort till långt avstånd. Epson kommer också att erbjuda ett flerfunktionspaket med ELPLM08-linsen för den som behöver en komplett, färdig projiceringslösning.

EB-L1075U, EB-L1070U och EB-L1050U ger en imponerande laserbildkvalitet och skapar rika färger, hög kontrast, klara vita toner, urskiljbara skuggdetaljer och djup svärta. Dessa uppnås genom WUXGA-upplösning, 4K-förbättring, laserljuskälleteknik, upp till 7 000 ANSI Lumen, hög CLO, 3LCD-teknik och normalt kontrastförhållande på 2000: 1.

Installationen är enkel och deras fit and forget tillförlitlighet innebär att de tryggt kan placeras även på svåråtkomliga platser. De drar dessutom nytta av 360 graders installationsflexibilitet och är tystare och lättare än föregående serier. Väl monterade är dessa laserprojektorer underhållsfria i 20 000 timmar.

 

Leon Mclean, product manager visual instruments på Epson i Europa, säger: "Detta nya sortiment installationslaserprojektorer är ett välkommet tillskott till vårt redan imponerande sortiment. Deras kraftfulla, detaljerade resultat kompletteras av en subtil design som ger användarna större flexibilitet i fråga om installation och driftsäkerhet."

EB-L1075U (svart), EB-L1070U (vit) och EB-L1050U (vit) är tillgängliga från september 2019.