Epson lanserar en kompakt, kommersiell fotoskrivare med stöd för en mängd olika format

SureLab SL-D800 erbjuder fotobutiker och proffsfotografer större utskrifter med större flexibilitet, snabbhet och kvalitet för att öka affärsmöjligheterna

Epson lanserar en kompakt, kommersiell fotoskrivare med stöd för en mängd olika format

1 maj 2019– I dag lanserar Epson sin kommersiella fotoproduktionsskrivare SureLab SL-D800, som har utvecklats för fotobutiker och dem som vill utöka sin tryckeriverksamhet med ett bredare utbud av tjänster för kunderna, med minimal miljöpåverkan. Den passar perfekt för fotoproduktion, fristående fotobutiker, evenemangsfotografer, minilabb, kopieringsbutiker och självbetjäningsterminaler, samt företag som behöver skriva ut högkvalitativa, blandade utskriftsjobb på en mängd olika medier och i en mängd format.

 

SL-D800 har utformats med medieflexibilitet i åtanke för att utöka användarnas affärsmöjligheter och tillgodose kundernas ständigt föränderliga och alltmer kreativa krav. Den stöder Glossy, Lustre och pappersbaserat matt papper på rullbredder mellan 89 och 210 mm och längder från 50 till 1 000 mm. Detta kompletteras av en imponerande produktionshastighet på 360 (15 x 10 cm) foton per timme (PPH) och hög utskriftskvalitet, med bred färgskala, djup svärta och fantastisk glansnivå.

 

SureLab D800 blir billigare i drift tack vare långa serviceintervall och små underhållsbehov, vilket ökar produktiviteten och ser till att användarna kan erbjuda sina kunder mer konsekvent och pålitlig service. Dessutom har energiförbrukningen och bullernivån minskat märkbart tack vare avancerad värme och fläkthantering i standbyläge. Den förbättrade kostnadseffektiviteten gör redan prisvärda SL-D800 till en ännu mer lockande kommersiell fotoutskriftslösning.

 

Michaela Stolle, produktchef på Epson Europe, har detta att säga: ”SureLab SL-D800 bygger på sin föregångare SL-D700:s framgångar, och alla förbättringar är reaktioner på kundernas behov. SL-D800 är kompakt (samma storlek som SL-D700), tålig och byggd för snabba, flexibla och högkvalitativa kommersiella fotoutskrifter. Den är robust designad och passar smidigt in i arbetsmiljön tack vare det kraftiga utskriftsfacket och den förbättrade spindeldesignen. Dessutom kortas eventuella driftstopp avsevärt eftersom rullen är enkel att byta i två steg. Det är en stor fördel för våra användare att kunna erbjuda denna kompletta lösning, eftersom vi även tillhandahåller Epsons bläck, papper och programvara, vilket sparar värdefull tid jämfört med att ha flera leverantörer. Den är ett välkommet tillskott till SureLab-sortimentet.”

 

Oavsett om den används på egen hand eller ingår i en mycket kraftfull produktionsflotta, erbjuder denna kommersiella fotoskrivare kvalitetsutskrifter till låg total ägandekostnad.

 

SureLab SL-D800 finns att köpa från juni 2019.