Epson lanserar den lilla men ändå mäktiga WorkForce Pro-serien

Utrymmesbesparande, kostnadseffektiva och effektiva 4-i-1-skrivare

Epson lanserar den lilla men ändå mäktiga WorkForce Pro-serien

20 mars 2017 – Epsons senaste WorkForce Pro-modeller (WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF och WF-4740DTWF) är bevis på att bra saker kan rymmas i små förpackningar. De eleganta och kompakta WorkForce Pro-modellerna är inställda på att förbättra utskriftsupplevelsen med hög hastighet, imponerande bläckkapacitet, intuitiva pekskärmar och många fler funktioner.

Lee Withers, produktchef på Epson Europe, säger att "moderna företag - från hembaserade nystartade företag till etablerade småföretag - behöver kostnadseffektiv, pålitlig och kompakta utrustning som gör det möjligt för dem att driva sina företag på ett effektivt sätt. Oavsett om det är vår WF-3720DWF som är perfekt för hemmakontoret eller WF-4740DTWF som kan ta sig an de större kraven på ett kontorsbaserat småföretag med flera användare, har vi en modell som passar."

När utrymme är vitalt på ett hemmakontor eller småföretag erbjuder Epsons senaste WorkForce Pro 4-i-1-skrivare en kompakt lösning för utskrift, skanning, kopiering och fax. Även om de är utvecklade för företag, är de också stilrena med en elegant design och en generös LCD-pekskärm. Deras smala sidor innebär att modellerna passar in i alla miljöer eftersom de ser bra ut från alla vinklar.

Epson förstår att alla kontor behöver pålitlig, prisvärd och effektiv utrustning som gör att de kan hantera aktiviteter på ett enkelt sätt. Det är därför som WorkForce Pro-modellerna har PrecisionCore-skrivhuvudteknik. Den är känd för sin hastighet, kvalitet, driftsäkerhet och effektivitet och ger utskrifter i företagskvalitet.

I kombination med Epsons DURABrite Ultra-bläck framställer WorkForce Pro-modellerna professionella dokument som är tåliga mot vatten och markeringspennor och smetar inte. Bläcket ger också valuta för pengarna eftersom de levereras individuellt, varvid endast den färg som förbrukats byts ut. XL-bläckpatronen ger också en otrolig kapacitet på upp till 2 600 sidor i svartvitt och 1 900 sidor i färg[1] - vilket hjälper företagen att minska sina kostnader och spendera mindre tid på att byta bläckpatroner.

Hjälper användaren att maximera sin produktivitet, dagliga uppgifter kan aktiveras snabbt med den automatiska dokumentmataren (ADM), utskriftshastigheter på upp till 24 sidor per minut[2], snabb dubbelsidig utskrift och 250-arks pappersfack. Med WF-4740DTWF minskas ytterligare behovet av papperspåfyllning tack vare ett andra pappersfack för 250 ark.

WorkForce Pro-modellerna har utformats för den moderna arbetsplatsen och har ett antal flexibla utskrifts- och skanningsfunktioner. För utskrifter i farten finns Wi-Fi-anslutning för att skriva ut från var som helst på kontoret, Wi-Fi Direct för att skriva ut från kompatibla trådlösa enheter utan ett Wi-Fi-nätverk och NFC för att skriva ut med ett tryck med en kompatibel Android-enhet på skrivaren[3]. Dessutom finns Epsons kostnadsfria appar för mobila utskrifter och lösningar, inklusive Email print som gör att användaren kan skicka objekt för utskrift från nästan var som helst i världen[4]. Det är också enkelt att dela och organisera dokument med Skanna till: e-post, molnet, FTP och nätverk. WF-4740DTWF ger också stöd för LDAP-adressböcker för enkel integrering i företagsmiljöer, vilket gör den perfekt för dokumentdelning på alla kontor.

The WorkForce Pro-modeller: WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF och WF-4740DTWF, är finns tillgängliga från april 2017.

Viktiga funktioner

WF-3720/25DWF

WF-4720/25DWF

WF-4740DTWF

Kompakt utrymmesbesparande design

Dubbelsidig utskrift

ISO-utskriftshastigheter2

(svartvitt/färg)

20/

10 s/min

20/

20 s/min

24/

22 s/min

DURABrite Ultra-bläckpatronserie

Paket 34

Paket 35

Paket 35

XL-bläck (utskrivna sidor i svartvitt/färg)1

1,100/

950

2 600/

1 900

2 600/

1 900

Pappersfackskapacitet

250 ark

250 ark

500 ark

(x 2 fack)

LCD-pekskärmsstorlek

6,8 cm

2,7 tum

6,8 cm

2,7 tum

10,9 cm

4,3 tum

Automatisk dokumentmatare (ADM)

Enkelsidig för 35 ark

Enkelsidig för 35 ark

Dubbelsidig för 50 ark

Epson Connect4: Epson iPrint, Email Print, Scan-to-Cloud, drivrutin för fjärrutskrift

Anslutningsmöjligheter: trådlös, Wi-Fi DirectTM, Ethernet

NFC3: tryck för att ansluta och skriva ut

Skanna till: e-post, moln, FTP och nätverk

Stöd för LDAP-adressböcker

-

-

 

–Slut–

Meddelande till redaktören

Om Epson
Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 73 000 anställda i 91 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 577 miljoner euro under räkenskapsåret 2015. http://www.epson.se

Miljövision 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Den genomsnittliga utskriftskapaciteten är baserad på ISO/IEC 24711/24712. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på hur utskrifterna ser ut och på användningsförhållandena.  Mer information finns på www.epson.eu/pageyield

[2] WF-4740DTWF. Bestäms i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för normal enkelsidig A4-utskrift. Mer information finns på www.epson.eu/testing

[3]Kräver en NFC- och Wi-Fi Direct-aktiverad enhet med Android OS 4.0 eller senare. Appen Epson iPrint måste hämtas från Google Play.

[4] Epson iPrint kräver en trådlös anslutning och Epsons utskriftsapp. Epson Email print, Epson Remote Print Driver och Epson scan-to-cloud kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect