Epson lanserar de första EcoTank A3-skrivarna för företag – prisvärda, hållbara lösningar för kontorsdokument i större format

Funktionsrika, effektiva A3-utskriftslösningar som stödjer hållbara verksamheter

Epson lanserar de första EcoTank A3-skrivarna för företag – prisvärda, hållbara lösningar för kontorsdokument i större format

Epson utökar sitt sortiment med företagsskrivare och lanserar  EcoTank Pro ET-16680  som är den  första EcoTank A3-multifunktionsprodukten som erbjuder både färg- och svartvita utskrifter i A3-format [L15180 for CEE/MEA]och ET-M16680 [M15180 for CEE/MEA].

Dessa lösningar utan bläckpatroner säkerställer långvariga, problemfria utskriftsmöjligheter utan byte eller förvaring av patroner och utgör ett energisnålt alternativ till laserskrivare.

”Dessa produkter har låga krav på underhåll och passar perfekt för alla företag som vill skriva ut i upp till A3-storlek och göra det på ett hållbart sätt”, säger Anthony Wells, produktchef hos Epson Europe.

”Med upp till 83 % mindre energiförbrukning än laserskrivare använder dessa värmefria bläckstråleskrivare dessutom bläckbehållare med hög kapacitet, vilket minskar tiden för att hantera förbrukningsartiklar och eliminerar tillverkning, transport och kasserande av patroner.  De fylls i stället på med hjälp av bläckflaskor med hög kapacitet och producerar upp till 7 500 svartvita utskrifter och 6 000 färgutskrifter.”

Dessa rena produkter kan integreras enkelt i ett säkert utskriftsflöde via öppna anslutningar och de erbjuder superlåg total ägandekostnadkostnad och även superlåg kostnad per sida. Och de passar perfekt för att öka effektiviteten i små arbetsgrupper med en tid till första utskrift på bara 5,5 sekunder.

”Nu när företag ställer om verksamheten efter en period med förändringar söker många efter sätt att visa sitt hållbarhetsarbete. Valet av Epsons värmefria bläckstråleteknik i stället för laserskrivare är ett exempel på en liten förändring som kan göra stor skillnad och stödja slutanvändarnas strävan efter att minska energiförbrukningen och det avfall som produceras av förbrukningsartiklar”, säger Anthony Wells.