Epson inleder samarbete med Kramer i syfte att erbjuda innovativa installationsdisplaylösningar

Nytt strategiskt initiativ förvandlar Epsons displaylösningsinstallationer till mångsidiga, trådlösa BYOD-miljöer

Epson inleder samarbete med Kramer i syfte att erbjuda innovativa installationsdisplaylösningar

6 december 2017– Epson Europe har inlett ett samarbete med Kramer Electronics Ltd, en ledande innovatör inom AV / IT-lösningar, i syfte att erbjuda kunderna ett mycket önskvärt lösningspaket för displaylösningar i konferens- och klassrum. Paketet omfattar modeller från Epsons utbud av kraftfulla, funktionsspäckade displaylösningar samt Kramers prisbelönta och trådlösa VIA GO-presentationslösning.

VIA GO är en avancerad, trådlös plug-and-present-lösning som gör att mötesdeltagarna snabbt och enkelt kan presentera från valfri surfplatta, smartphone eller bärbar dator. Dess inbyggda Wi-Fi-åtkomstpunkt förvandlar alla befintliga eller nya Epson displaylösningar till mångsidiga, trådlösa BYOD-miljöer. VIA GO-lösningen fungerar på alla enheter i Epsons befintliga displayportfölj samt även på nya produkter, bland annat de senaste modellerna i EB-2-serien.

”Det europeiska Epson-Kramer-samarbetet är spännande nyheter inte bara för befintliga Epson-kunder, som nu kan lägga till trådlös BYOD-anslutning och presentation i sin konferensutrymmen, utan även för nya Kramer- och Epson-kunder som får det bästa av två världar – branschledande displaylösningar tillsammans med toppmodern, säker, trådlös presentationsteknik”, säger Neta Lempert, VP Digital Business Development på Kramer.

Magnus Hulquist, Business Account Manager på Epson Sverige, säger: ”Det går inte att överskatta vikten av trådlös anslutning inom den tekniska sektorn – det är inte längre en funktion, det är en förväntning. Att kombinera den beprövade ljusstyrkan och prestandan hos Epsons displaylösningar med uppfinningsrikedomen i Kramers trådlösa presentationsteknik skapar en attraktiv lösning för alla företag och utbildningsmiljöer.”

Andra VIA GO-funktioner inkluderar trådlös spegling för iOS, Android, Chromebook, PC och Mac, mjuk videouppspelning i 1080p60, branschledande 1024-bitars innehållskryptering och möjlighet att visa två källor på en enda display för samarbete mellan flera deltagare.

Epsons marknadsledande sortiment med displaylösningar omfattar modeller som är perfekta för alla utbildnings- och företagsbehov, allt från prisvärda enheter på ingångsnivå till kraftfulla laserdisplaylösningar med upp till 5 000 ANSI Lumen, utformade för de allra största presentationsutrymmen. Sortimentet innehåller också interaktiva och ultramobila modeller för exceptionellt korta avstånd samt även kompletterande enheter, till exempel dokumentkameror.