Epson gör det enkelt att skriva ut på hårda material som trä, plåt och kakelplattor

Nytt snabbtorkande, sublimeringspapper, perfekt för hårda substrat

Epson gör det enkelt att skriva ut på hårda material som trä, plåt och kakelplattor

18 maj 2015 – Epson annonserar sitt nya DS-transferpapper, ett sublimeringspapper med fantastiskt mervärde, perfekt för små till medelstora tillverkare av hårda substrat[1]. Att applicera dekoration på fotoplåtar av aluminium, iPhone-skal, keramiska kakelplattor, muggar och trä har aldrig varit enklare eller mer kostnadseffektivt.

Epson DS-transferpapper är mångsidigt och lättanvänt. Det erbjuds som rullpapper i lång längd och har utformats specifikt för dekoration av hårda substrat, men är också mångsidigt nog att fungera ihop med polyesterbaserade textilier.

Tack vare sin vikt på 105 gram/kvm undviker Epson DS-transferpapper veck och skrynklor i samband med sublimering och förblir konstant stabilt samtidigt som dess design låter bläckångorna förångas i samband med sublimeringsprocessen.

Det hjälper användarna att uppnå konstant skarpa resultat med bred färgskala och resultat i fotokvalitet, samtidigt som det ger mindre spill.

Viktiga funktioner:

  • 105 gram
  • Brett färgomfång
  • Snabbtorkande
  • Design som andas
  • Kompatibelt med Epson UltraChrome DS-bläck
  • Utformad för att uppnå bästa resultat med de digitala bläcksublimeringsskrivarna Epson SC-F6000, Epson SC-F7000 och Epson SC-F7100
  • Kompatibelt med tredjeparts RIP-system

Om Epson

Epson är ett innovativt branschledande företag som strävar efter att överträffa förväntningar med hjälp av anpassade lösningar för marknader såsom kontoret, hemmet, handeln och industrin. Epsons sortiment sträcker sig från bläckstråleskrivare, utskriftssystem och 3LCD-projektorer till industrirobotar, smarta glasögon och sensorsystem som baseras på kompakt, energisparande och högpresterande teknik.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 73 000 anställda i 94 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 700 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 517 miljoner EUR under räkenskapsåret 2013.

http://www.epson.eu

Miljövision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Solida ytor måste ha en polyesterbeläggning.