Epson gör storbildsupplevelsen möjlig i hemmet med två nya 4K-laserprojektorer

EH-LS11000W och EH-LS12000B erbjuder nya förbättrade funktioner, som har 4K-upplösning och laserljuskälla

Epson gör storbildsupplevelsen möjlig i hemmet med två nya 4K-laserprojektorer

Epson gör storbildsupplevelsen möjlig i hemmet med två nya 4K-laserprojektorer

EH-LS11000W och EH-LS12000B erbjuder nya förbättrade funktioner, som har 4K-upplösning och laserljuskälla
 
Epson har introducerat två nya avancerade hemmabioprojektorer som passar perfekt för film- och spelentusiaster som söker efter en uppslukande storbildsupplevelse. Dessa projektorer har Epsons laserljuskälla och ett nytt 4K-bildbehandlingschip som levererar 4K-upplösning och ger hög ljusstyrka, hög bildkvalitet och flexibilitet. De nya projektorerna skapar den ultimata hemmabioupplevelsen och levereras med ett urval av funktioner som innebär att de passar perfekt för filmkvällar, streaming, sportevenemang och spel.
 
Storbildsfantaster kommer att älska de imponerande bilder som skapas med dessa kraftfulla projektorer. En kombination av avancerad teknik förenas för att leverera enastående bildkvalitet med högt dynamiskt kontrastförhållande på 2 500 000:1, 4K-upplösning (8,3 miljoner bildpunkter), stöd för HDR10+, 3LCD och en laserljuskälla. Lens shift och zoomlins är motordrivna, vilket innebär att det är enkelt att uppnå en korrekt bild.
 
Epsons 3LCD-teknik gör att man undviker regnbågseffekter och kan njuta av livfulla färger tack vare en lika hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 2 700 ANSI lumen för EH-LS12000B och 2 500 för EH-LS11000W . Stödet för HDR10+ skapar extra detaljrikedom och djup för naturliga och samtidigt fylligare färger. Detaljer i skuggor är ytterst väldefinierade tack vare det höga kontrastförhållandet på 2 500 000:1 som levererar djup svärta. 4K-bildinterpolering, 4K-superupplösning och gammakorrigering/automatisk kontrastförbättring som anpassas till scenerna innebär att det är enkelt att uppnå den ultimata hemmabioupplevelsen.
 
Spel med upp till 4K vid 120 bilder per sekund, tillsammans med laggningsfördröjningstider under 20 ms, innebär att spelentusiaster kan dra full nytta av den senaste generationens spelkonsoler och till och med avancerade speldatorer.
 
Den hållbara laserljuskällan i EH-LS12000B och EH-LS11000W ger lägre energiförbrukning och möjliggör dessutom underhållning i hemmet under upp till 10 år¹.
 
Båda projektorerna är lätta att installera och konfigurera tack vare motordriven optik, som har motordriven 2.1x optisk zoom, motordriven skärpa och motordriven lens shift på ±96,3 % vertikalt och ±47,1 % horisontellt. Det är enkelt att visa innehåll i rätt bildformat tack vare möjligheten att spara tio favoritformat. Projektorerna är dessutom kompatibla med Calman-programvara för färgkalibrering. 
 
Paul White, produktledningschef för videoprojektionsenheten hos Epson Europe, säger: ”Allt fler människor spenderar sin tid hemma med att njuta av filmer eller med att spela spel tillsammans med familjen. Dessa projektorer passar perfekt för alla som vill ta sina visningsupplevelser till nästa nivå. Många hushåll har numera särskilt avsedda hemmabiorum eller tillräckligt stora rum för att njuta av de storbildsupplevelser som dessa projektorer levererar.”
 
EH-LS12000B och EH-LS11000W är tillgängliga från oktober 2021.
 
Nya viktiga funktioner:
4K-upplösning (8,3 miljoner bildpunkter)
Över 2 500 000:1 i dynamiskt kontrastförhållande
Färgrymd DCI>85 %
4K-superupplösning
4K-bildinterpolering
Scenanpassad gammakorrigering
Direktavstängning
Laserljuskälla
HDMI 2,1 (4K/120 Hz)
Baserat på att titta på innehåll fem timmar varje dag med projektorn i Eco mode.