Epson ger företagen sitt betrodda varumärke EcoTank

Detta ger en extremt låg total ägandekostnad i en användarvänlig och kompakt design

Epson ger företagen sitt betrodda varumärke EcoTank

Tre nya svartvita EcoTank-systemskrivare med bläckbehållare markerar Epsons introduktion av dessa mycket framgångsrika och effektiva modeller för företag. ET-M2140 ger en extremt låg total ägandekostnad (TCO) i en användarvänlig och kompakt design, och, ET-M1120 och ET-M1100 ger en hög tillförlitlighet och ett minimalt ingreppsbehov från användaren för kunder inom allt från företag till sjukvård, mindre kontor, hemmakontor och mycket mer.

Sju ytterligare modeller kommer inom en snar framtid att uppfylla ännu fler kundbehov. Sett över hela sortimentets tio modeller omfattar funktionerna skrivarspråken PCL och GDI, automatisk dokumentmatare, dubbelsidig utskrift, 4-i-1-funktioner, Ethernet-, USB- och Wi-Fi-anslutning, utskriftshastigheter på upp till 20 sidor/minut och bläckkapacitet på upp till 11 000 sidor.

Reggie Dubb, produktchef på Epson i Europa, säger: ”Våra högkapacitets-systemskrivare med bläckbehållare, inklusive våra EcoTank-modeller, har sålts globalt i mer än 30 miljoner exemplar. Deras framgång och hur väl de har tagits emot av kunder världen över är anledningen till att vi nu inför dessa nya modeller för företagsanvändare.

”I stora företagsmiljöer är de perfekta för privata kontor som stationära enheter, eller för små arbetsgrupper med en till tre personer. På mindre kontor och hemmakontor kan de dessutom användas som en vanlig skrivare, eller på platser där användarna behöver en skrivare som är pålitlig och sällan behöver påfyllning, till exempel inom sjukvården."

De första tre modellerna kommer att vara tillgängliga från oktober 2018.

Viktiga funktionerET-M2140ET-M1120ET-M1100
Funktion3-i-1SkrivareSkrivare
GränssnittUSBUSB + Wi-FiUSB
Utskriftshastighet20 sidor/minut15 sidor/minut15 sidor/minut
Första bläckkapacitet på:11,000 sidor5,000 sidor5,000 sidor
Utskriftsupplösning600 dpi360dpi360dpi
Dubbelsidig utskrift
SkrivarspråkGDIGDIGDI