Epson förstärker sitt säljteam inom projektorer

Epson förstärker sitt team inom Visual Imaging med Elizabeth Junhav, som Business Account Manager för projektorer.

Epson förstärker sitt säljteam inom projektorer

Elizabeths uppdrag innefattar hela Epsons företagssortiment inom projektorer, från instegsmodeller, portabla, ultrakortskjutande och interaktiva till installationsprojektorer – och rekryteringen är ett direkt svar på ett ökat tryck från både återförsäljare och slutkunder.

Epson är globalt marknadsledande inom projektorer, en position man haft sedan år 2001 och lyckats uppnå genom ett tydligt fokus på kvalitet och ett starkt fokus på innovationer där den egna 3LCD-tekniken står i centrum. Tekniken möjliggör en jämn ljusstyrka och korrekt färgåtergivning oavsett vad du projicerar.

- Vi vidareutvecklar ständigt vår produktportfölj och den senaste tiden har vi lanserat en helt ny serie installationsprojektorer med laserkälla kombinerat med vår framgångsrika 3LCD-teknik. De har fått ett fantastiskt mottagande och vi ser en enorm potential på den marknaden. Nu lanserar vi dessutom även nya kortskjutande interaktiva projektorer med laserkälla för både skolor och företag, säger Maths Arvesjö, Business Sales Manager på Epson i Sverige.

Elizabeth Junhav har lång erfarenhet av relationsförsäljning och försäljning direkt mot slutkund, bland annat från Lyreco och Office Depot.

- Jag har jobbat mycket med slutkundsförsäljning under de senaste åren och ser verkligen fram emot att få använda den erfarenheten i mitt arbete med kanalen. Det är en spännande utmaning för mig personligen, och jag ser särskilt fram emot att göra det med en så stark och bred produktportfölj som Epson har inom projektorer, säger Elizabeth Junhav.

- Jag är mycket glad över vår rekrytering av Elizabeth, som med sin energi och erfarenhet kommer att spela en viktig roll i Epsons fortsatta tillväxtresa i Sverige. Med ett förstärkt säljteam kommer vi att kunna göra verklighet av de möjligheter som de nya produkterna ger, fortsätter Maths Arvesjö.

Elizabeth Junhav påbörjade sin anställning den 1 november och nås på elizabeth.junhav@epson.eu alternativt 070-570 50 98.

För mer information om rekryteringen eller organisationen vänligen kontakta Maths Arvesjö på maths.arvesjo@epson.eu alternativt 070-563 27 00.