Epson förstärker 100 % indirekt strategi

Förbättrat partnerprogram ger stabilitet för samarbetspartner

Epson förstärker 100 % indirekt strategi

Epson bekräftar åter sitt engagemang för kanalen genom att lansera ett utökat partnerprogram som täcker företagsskrivare, skannrar och projektorer. Det innebär att Epson nu tillhandahåller dedikerade fördelar till sina värdefulla IT-återförsäljare, MPS-specialister och AV-partners, så som dedikerad kontohantering och åtkomst till säljteam för vertikal- och slutkundsmarknaden.

Darren Phelps, verkställande direktör för återförsäljarkanaler hos Epson Europe, förklarar: ”Vi säljer inte direkt. Vi kommer endast att sälja via våra återförsäljare, och i och med utvecklingarna i kanalen på sistone känner vi att det nu är rätt läge att ytterligare bevisa vårt engagemang.

”Under de senaste åren har vi samarbetat mycket nära med våra partner – och lyssnat på vad de behöver för att öka sina verksamheters tillväxt. Så jag kan i dag med glädje meddela att vi har uppdaterat vårt stöd med ett nytt program som fokuserar på våra IT-, MPS- och AV-partners och erbjuder skräddarsydda fördelar som passar just dem.”

Epsons partner kan dra nytta av många olika fördelar, inklusive individuell affärsplanering, säljsupport, tillgång till kampanjer samt en marknadsföringsfond för kanalen och mycket mer.

För att främja ytterligare utveckling av Epsons partnerprogram lanseras även en ny intuitiv portal med flera nya funktioner som gör det ännu enklare för partner att få åtkomst till det de behöver, när de behöver det. Portalen är exklusiv för partners och är en personlig onlineresurs för allting som rör Epson, inklusive affärsplaner, aktuella mål och prestationer, prislistor, försäljningskampanjer med mera.

Phelps kommenterar: ”Epson har lyssnat på sina befintliga partners och de vill ha en stabil samarbetspartner som kan ge dem stöd och hjälpa dem att komma åt den enorma potentialen i snabbt växande marknader, till exempel inom bläckstråleskrivare för företag, som snabbt håller på att bli en mer populär lösning än laserskrivare. Mitt budskap är tydligt: om du samarbetar med oss så kommer vi att ha ett starkt engagemang för att ge dig stöd.”

Alla som vill ansluta sig till programmet kan besöka www.epson.se/portal för att få mer information eller registrera sig.