Epson får återigen den prestigefyllda utmärkelsen EISA

Epson EH-TW9200W har tilldelats utmärkelsen ”Årets Europeiska hemmabioprojektor 2014-2015”

Epson får återigen den prestigefyllda utmärkelsen EISA

15 augusti, 2014 - Epson, branschledande projektortillverkare världen över, meddelade idag att företaget har tilldelats utmärkelsen ”Årets EISA” (European Imaging and Sound Association) för en av sina främsta produkter, EH-TW9200W, som har utnämnts till ”Årets Europeiska hemmabioprojektor 2014-2015 ".

EISA hyllar varje år de nya produkter som kombinerar den mest avancerade tekniken, mest efterfrågade funktionerna, ultimata uttrycket för design, mest tillfredsställande ergonomin och, naturligtvis, störst valuta för pengarna för de entusiaster som söker hög kvalitet och kreativa produkter.

Juryn för EISA beskrev produkten som "ett bra komplement till samtliga biorum." Domarna prisar produkten för att kombinera föredömlig storbildsgrafik med enkel installation och användbarhet samt för att vara väldigt tyst i drift samt ha ett snyggt chassi.

Vadim Couthon, Epsons Sverigechef, säger: "Vi är mycket nöjda med den här utmärkelsen. Ett erkännande från en oberoende och välrenommerad organisation som EISA stärker vår position i spetsen för projektion och hemmabioteknik. EH-TW9200W är ett bevis på vår kompetens inom produktion av högkvalitativa projektorer."

Epson EH-TW9200W är en trådlös projektor i full HD för hemmabio som tillåter användare att ansluta sina full HD-enheter till projektorn, utan att behöva installera dem i samma rum. Med nästan dubbelt kontrastförhållande jämfört med tidigare modeller och nya MHL-anslutningar för smartphones och surfplattor, inkluderar EH-TW9200W även bildinterpolering i 3D-läge.

Om Epson

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har över 91 000 anställda i 97 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu