Epson breddar sitt projektorsortiment ‒ för smartare presentationer och samarbeten på kontoret och på resande fot

Rörelsekontroll, bildspegling och trådlösa presentationer över hela sortimentet gör det enklare än någonsin att ge proffsiga presentationer

Epson breddar sitt projektorsortiment ‒ för smartare presentationer och samarbeten på kontoret och på resande fot

3 januari 2017Epson presenterar nya företagsprojektorer som erbjuder effektfulla presentationer på kontoret och på resa. Modellerna EB-1795F och EB-2265U har utformats specifikt för små och medelstora företag och ger effektiva Full HD-presentationer med hög kvalitet i stora bildstorlekar. De utnyttjar också interaktiva och smarta presentationsfunktioner, till exempel rörelsekontroll och bildspegling.

Hans Dummer, chef för Visual Instruments, EMEAR, säger: "Våra projektorer använder den senaste tekniken för att möjliggöra delning och imponerande presentationer i realistiska färger på skalbara bildstorlekar upp till 300 tum stora med Full HD-upplösning, något som platta bildskärmar helt enkelt inte kan erbjuda rent ekonomiskt. Förutom att vara det bästa sättet rent värdemässigt att införa skalbara bildstorlekar, är de perfekta för att skapa en modern, engagerande och produktiv arbetsplats. Oavsett om presentationerna sker på resande fot med den ultramobila EB-1795F, eller i form av effektiva presentationer på kontoret med modellen EB-2265U, kommer de som tittar på presentationerna att få uppleva upplösningar i Full HD ‒för en enastående bildkvalitet och fantastiska detaljer. Vår 3LCD-teknik ger dessutom lika höga nivåer vitt och färgat ljus i syfte att projicera realistiska framställningar av färgerna i det innehåll som du delar."

Det första intrycket är det som räknas i affärsvärlden, och med EB-1795F kan du leverera imponerande presentationer som hjälper dig att få fram ditt budskap även när du inte befinner dig på kontoret. Dess lätta design och nätta format, som gör att den enkelt får plats i en väska för bärbara datorer, gör den perfekt för högre uppsatta säljare och andra som ofta reser i tjänsten och måste kunna presentera på resande fot. Precis som du skulle förvänta dig av den ledande projektortillverkaren[1] har denna modell ett stort antal funktioner som gör att du snabbt och enkelt att installera den och börja presentera, inklusive automatisk påslagning, automatisk källsökning, vertikal och horisontell keystone-korrigering, bildanpassning och NFC som enkelt låter dig ansluta din enhet. Ett stort antal anslutningsalternativ, till exempel Wi-Fi, WiDi och bildspegling, gör att du enkelt kan presentera från din valda mobila enhet, bärbara dator eller till och med USB-sticka på nolltid. Rörelsekontroll gör det enkelt att växla mellan bilder genom att dra med handen, och delad bild innebär att du kan presentera från två källor samtidigt.

EB-2265U ingår i ett sortiment som ger större presentationer i bättre kvalitet och med skalbara bildstorlekar på upp till 300 tum i Full HD-upplösning hos små och medelstora företag och i utbildningslokaler.

Installationen sker krångelfritt tack vare assisterad inställning av skärpan, automatisk påslagning, kopiering av OSD-inställningar, automatisk keystone-korrigering och bildanpassning, samt en mängd olika anslutningsalternativ som till exempel HDBaseT och trådlöst LAN, dubbla HDMI-anslutningar och bildspegling. En förbättrad lamplivslängd på upp till 10 000 timmar i ekoläge minskar den tid som måste läggas på underhåll och service.

Bildspegling gör det enkelt att dela innehåll från enheter, och programvara för projicering för flera datorer stöder upp till 50 datorer anslutna till en enda enhet - Windows 10- och Mac-kompatibilitet. Epsons app iProjection gör det ännu enklare att dela innehåll från mobila enheter i en BYOD-miljö. Funktionen för delad bild gör att presentatörer enkelt kan ansluta och presentera två källor på en enda display, och precis som på EB-1795F omfattar denna modell rörelsekontroll som låter dig byta bilder genom att svepa med handen.

Det finns ett antal andra modeller i samma sortiment som EB-2265U. Se den medföljande jämförelsetabellen för mer information.

EB-1780W, EB-1781W, EB-1785W och EB-1795F erbjuds nu.

EB-2265U, EB-2255U, EB-2250U, EB-2245U, EB-2165W, EB-2155W, EB-2140W,EB-2065, EB-2055 och EB-2040 erbjuds nu.

–Slut–

Meddelande till redaktören

Om Epson
Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.
Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 73 000 anställda i 91 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 577 miljoner euro under räkenskapsåret 2015. http://www.epson.se

Miljövision 2050  

http://eco.epson.com/


[1] FutureSource 2015