Epson är talare på AR konferens i Stockholm

Epson är talare på AR konferens i Stockholm

Epson är en av talarna på AR (Augmented Reality) konferens som anordnas av Atomer & Bitar i Stockholm. AR (Augmented Reality) växer kraftigt och tekniken öppnar nya möjligheter att överföra information på ett enkelt, överskådligt och roligt sätt. 

Syftet med konferensen är att gå igenom hur långt utvecklingen har kommit, vad som är möjligt idag och vart vi är på väg. Vad är förutsättningarna? Vilka olika typer av AR finns? Vad är viktigt att tänka på för att lyckas med en AR-applikation?

Epsons seminarium handlar om de smarta glasögonen Moverio BT-200 och vilka möjligheter som finns med dem. På plats demonstreras befintliga applikationer upp för att visualisera nya sätt att t.ex. informera och instruera med Moverio BT-200 som plattform.

Så, gå på konferensen och låt dig inspireras att hitta egen affärsnytta med den ’förstärkta verkligheten’! Där tas många exempel upp för användningsområden inom såväl privat som offentlig sektor.

Konferensen äger rum den 3 juni 2014 kl 9-17 på Bonnier Conference Center.

Mer information om konferensen:
http://www.atomer.se/ar/

Konferensens program:
http://www.atomerochbitar.se/ar/program.html

Anmäl dig här:
http://www.atomerochbitar.se/ar/anmalan.html

Om Epson
Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har över 91 000 anställda i 97 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu