Dra ned på etikettkostnaderna med egna färgutskrifter

TM-C3500 med pigmentbläck för hållbara, snabbtorkande etiketter

Dra ned på etikettkostnaderna med egna färgutskrifter

27 november 2013 – Med Epsons TM-C3500 kan företag i olika branscher nu skriva ut färgetiketter för kontoret på ett nytt sätt. Tack vare det pigmenterade bläcket istället för färgämnesbaserat bläck kan den här etikettskrivaren skapa färgstarka, hållbara etiketter som torkar snabbt, inte smetas ut och är vattentåliga och ljusbeständiga.

Den här skrivaren är skapad för många olika branscher, t ex kemi, sjukvård, retail och eventbranschen. Företagen kan skapa sina egna etiketter och slipper på så sätt väntetider och höga inköpskostnader. Med TM-C3500 får användarna mer kontroll över utformningen av etiketterna.

Med de separata bläckpatronerna DURABrite Ultra kan du dra ned på kostnaderna eftersom man bara behöver byta ut den färg som har använts. Med det här pigmentbläcket får du mer hållbara etiketter, streckkoder, prislappar och biljetter som räcker längre, och som har tydligare utskrift jämfört med sådana som skrivs ut med färgämnesbaserat bläck. Och på LCD-monitorn kan man enkelt övervaka utskriftsstatusen och se när färgen behöver bytas.

Peo Geete, försäljningsansvarig i Sverige, säger: "TM-C3500 kan användas för att skapa en mängd olika etiketter i olika former och storlekar. Med den snabba utskriftshastigheten på upp till 103 mm/sek, en integrerad automatisk skärare och möjlighet att skriva ut på en mängd olika utskriftsmaterial är TM-C3500 perfekt för tillverkare som behöver en färgskrivare för små till medelstora utskriftsjobb och som är enkel att använda."

TM-C3500 finns ute till försäljning och kostar 10 918 kronor.

Funktioner

Skriv ut anpassade etiketter, biljetter och prislappar i färg

Utskriftshastighet på upp till 103 mm/sek

Med separata bläckpatroner sparar du pengar eftersom du bara behöver byta den färg som tagit slut

LCD-monitorn gör det enkelt att övervaka bläcknivåerna och utskriftsstatusen

Skapa högkvalitativa utskrifter på en rad olika material, till exempel matt eller glansig yta och syntetiska material i många olika format och storlekar

Snabbtorkande DURABrite Ultra-bläck för proffsiga företagsutskrifter som inte smetas ut och som tål vatten och är ljusbeständiga.

Igensatta munstycken och döda pixlar i streckkoder upptäcks och åtgärdas genom Epsons teknik för automatisk kontroll av munstycken (AID)

Integrated automatisk skärare

Alla funktioner på framsidan för enkel användning, inklusive byte av förbrukningsartiklar.

Programvara för enkel installation medföljer

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett ledande globalt företag vars produktsortiment omfattar allt från bläckstråleskrivare och skrivarsystem, 3LCD-projektorer och industrirobotar till sensorer och andra mikroenheter. Epson strävar efter att överträffa kundernas visioner över hela världen och tillhandahåller kundvärde utifrån kompakt och energisnål teknik med hög precision för både hem och företag samt handel och industri.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 68 000 anställda i 96 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 727 anställda hade Epson Europe en försäljning på 1 540 miljoner euro räkenskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljövision 2050 
http://eco.epson.com/