De snabbaste bärbara företagsskannrarna på marknaden1

med utmärkt urval av media, mycket snabb USB 3.0-anslutning och en praktisk dokumentmatare för 20 sidor

De snabbaste bärbara företagsskannrarna på marknaden1

21 november 2016 – Epson presenterar  två nya bärbara skannrar med de snabbaste hastigheterna på marknaden[1]. WorkForce DS-310 och DS-360 w gör det enkelt att hantera dokument snabbt och effektivt när du är på språng. Skannranrna har en av den lättaste och minsta designen i sin klass som gör att de är  perfekta att bära med sig i en väska eller placera i en låda, så att mobil personal enkelt och snabbt kan digitalisera papper både i och utanför kontoret. Det extra inbyggda batteriet och trådlös anslutning i DS-360W gör den till en verkligt bärbar skanningslösning  utan kablar.

Steve King, produktchef på Epson Europe, säger: "Det är enkelt att skanna var du än är med dessa bärbara företagsskannrar som är de snabbaste som finns på marknaden1 på 25 sidor per minut1, både enkel- och dubbelsidig skanning och med 300 dpi i både färg och svartvitt. De är ännu effektivare med mycket snabb USB 3.0-anslutning och en dokumentmatare för 20 sidor. Inbyggt batteri, trådlös anslutning och mobil USB-laddning gör att du kan skanna var du än är."

Utmärkt urval av media

Båda modellerna kan skanna många olika sorters media inklusive kuvert och du kan skanna kort och papper mellan 52-230 g/m2. De är perfekta när det finns ett behov av att skanna och spara pappersdokument till exempel visitkort eller signerade formulär.

Trådlös anslutning på DS-360W

Skanna enkelt dokument till mobiler och surfplattor med trådlös anslutning för en sladdlös upplevelse. Det extra  batteriet ger  möjlighet att ladda enheten när du är på språng, vilket gör den perfekt för personalen utanför kontoret. Tillsammans med Epsons kostnadsfria program Document Capture Pro kan den integreras sömlöst i företagens arbetsflöde via de vanligaste dokumenthanteringssystemen. I kombination med Document Capture Pro erbjuder DS-360W många skanna till-funktioner, bland annat skanna till molnet, skanna till e-post och skanna till SharePoint tillsammans med en mängd andra funktioner som streckkodsinläsning och zonbaserat OCR-A/OCR-B-stöd.

WorkForce DS-360W och DS-310 finns tillgängliga från januari 2017.

Funktioner

 • Bärbar företagsskanner för att hantera dokument snabbt och effektivt sätt när du är på språng
 • Den snabbaste skannern i sin klass1 - skanningshastighet på 25 sidor/minut, både dubbelsidig och enkelsidig utskrift i färg på 300 dpi
 • Hanterar pappersvikter från 52 till 230 till 80 g/m2
 • Kan skanna en mängd olika media, bland annat kuvert, visitkort, kvitton med mera
 • Särskilda kortskanningsfunktionen för ID-kort, körkort, medlemskort med mera
 • USB 3.0-kompatibel
 • Inbyggt batteri (endast DS-360W)
 • Wi-Fi-anslutning för ännu större mobilitet (endast DS-360W)
 • 20-sidors automatisk dokumentmatare för snabbare arbetsflöden
 • Windows- och Mac-kompatibel
 • Spara dokument som sökbara PDF-filer, Excel- och Word-filer och mycket mer.
 • Epson Scan 2.0 och Document Capture Pro

 

 


Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

pson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 72 000 anställda i 93 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1]Jämfört med personliga mobilskannrar som definieras av Infosource för EMEA-regionen och baseras på specifikationer från konkurrenternas webbplatser i juni 2016.