Axel Banér är ny Business Account Manager på Epson

Axel Banér är ny Business Account Manager på Epson

Epson förstärker sin svenska organisation med Axel Banér som ny Business Account Manager inom B2B-teamet. Hans uppdrag är att introducera Epsons produkter och lösningar för slutkunder för att öka kännedomen om det breda sortimentet.

Axel kommer närmast från Canon där han de senaste åren har arbetat med lösningsorienterad slutkundsförsäljning inom dokumenthantering och print.

- Detta är ett viktigt steg för oss när vi nu förstärker vår organisation inom Printing & Scanning. Axel tillför en kompetens till Epson som ger oss möjlighet att stärka vårt varumärke och representation inom B2B. Vi är ett innovativt företag som ständigt vidareutvecklas och lanserar nytänkande produkter. Den största utmaningen för oss är att nå ut till slutkunder med den informationen. Här tror vi Axel har oerhört mycket att tillföra, säger Vadim Couthon, Epsons Sverigechef.

- Jag ser fram emot att få representera Epson och hela den breda produktportföljen! Det är ett kompetent företag med framtidssäkrande produkter. Det ska också bli spännande att få möjligheten att bygga upp något helt nytt. Det finns en stor potential med produktmixen, säger Axel Banér.

Axel började sin anställning 1 oktober och nås på tel: 070-398 53 50 alternativt axel.baner@epson.eu


Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu