OBEGRÄNSAT ANTAL UTSKRIFTER I TVÅ ÅR1

Åtnjut friheten och komforten med obegränsat antal utskrifter i två år med en skrivare utan bläckpatron1

LÄS MER

Byt till obegränsat
antal utskrifter

Så här fungerar det

Skulle du vilja ha frihet att skriva ut så många sidor du vill utan att behöva oroa dig för kostnaden, för att få slut på bläck eller till och med byta patroner ? Det är detta som OBEGRÄNSAT ANTAL UTSKRIFTER innebär. Du får tillgång till en obegränsad bläcktillgång i två år1, samtidigt som du får åtnjuta de fördelar som medföljer en patronfri EcoTank-skrivare.

Upptäck vad som gör erbjudandet om obegränsat antal utskrifter så speciellt och hur du kan komma igång.

LÄS MER

Vårt erbjudande

BLÄCKTILLGÅNG

Skriv ut så många sidor som du vill under dessa två år1 och kontakta Epson för mer bläck när det behövs.

GARANTI

Den två år långa garantin medföljer modellerna som erbjuder obegränsade utskrifter, och ger fullständig trygghet1. EcoTank-skrivare är byggda med driftsäkerheten i åtanke, och ger fantastiska färger och skärpa vid höga hastigheter tack vare det innovativa, effektiva och exakta Micro Piezo-skrivarhuvudet.

Så här deltar du

  1. Köp en berättigad skrivare med ett EcoTank-kort för obegränsat antal utskrifter
  2. Ansök online inom 14 dagar efter köpet1.
  3. Beställ och fyll på med bläck när du behöver inom två år1

Tillämpliga modeller

LÄS MER

Utskrift utan bläckpatron

Den revolutionerande EcoTank-skrivaren med bläckbehållarsystem har sålts i över 40 miljoner exemplar2 världen över. Det har visat sig vara så populär eftersom den erbjuder en problemfri och utskriftlösning till en låg kostnad. Dess radikala design omfattar ett bläckbehållarsystem med extremt hög kapacitet som eliminerar behovet av bläckpatroner, vilket gör att du slipper behöva bry dig om inköp och byte av bläckpatroner.

LÄS MER
  1. Villkor gäller. När du köper en berättigad skrivare och ett kort för obegränsade utskrifter, gå till www.unlimitedprintingwithecotank.epson.se för att registrera dig för tjänsten.
  2. Antalet bläckbehållare med hög kapacitet som sålts globalt mellan 2010 och 2018. Detta baseras på IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker Q1-2019.