Våra lösningar för problemfria utskrifter

Nu behöver du aldrig mer oroa dig över att bläcket ska ta slut. Läs mer om våra smidiga lösningar som ser till att du aldrig får slut på bläck igen och som passar varje budget.

Få aldrig slut på bläck

Det är lätt att glömma vissa saker när livet är som mest stressigt. Det kan till exempel gälla en så enkel sak som att beställa nytt bläck till din skrivare. Du har antagligen många viktigare saker att tänka på men att få slut på bläck vid fel tillfälle kan bli problematiskt. Föreställ dig känslan av att skriva ut en flygbiljett, läxor eller en presentation och bläcket tar slut. Här kan vi hjälpa dig – vi har utvecklat EcoTank och ReadyInk för att se till att du alltid har tillgång till äkta bläck när du behöver det. De ser till att du inte behöver komma ihåg att beställa bläck eller planera shoppingturer. Dessa praktiska lösningar hjälper dig att koncentrera dig på viktigare saker än din skrivare.

Vill du bara behöva betala de gånger du verkligen behöver en ny bläckpatron? ReadyInk är en tjänst utan prenumerationskostnader – du betalar bara vid de tillfällen då du behöver en ny patron. ReadyInk-kompatibla skrivare skickar automatiskt ett meddelande och beställer en ny patron när bläcket börjar ta slut, så att du alltid har tillgång till äkta bläck av hög kvalitet.

LÄS MER OM READYINK

Obegränsat antal utskrifter i två år

Skulle du vilja ha frihet att skriva ut så många sidor du vill utan att behöva oroa dig för kostnaden, för att få slut på bläck eller till och med byta patroner – det är detta som OBEGRÄNSAT ANTAL UTSKRIFTER innebär. Du får tillgång till en obegränsad bläcktillgång i två år1, samtidigt som du får åtnjuta de fördelar som medföljer en patronfri EcoTank-skrivare.

LÄS MER

Varför ska jag köpa äkta bläck?

Det finns ett mycket enkelt sätt att försäkra dig om att få problemfria utskrifter med konsekventa resultat – använd äkta Epson-bläck som har testats och godkänts. Låt oss förklara vad det är som gör vårt högpresterande och pålitliga bläck så speciellt.

LÄS MER

Utskrifter bör vara smidiga och pålitliga – vårt bläck och våra patroner är resultatet av omfattande forskning och utveckling som gör att de fungerar problemfritt tillsammans. Vi styr och övervakar dessutom varje steg av produktionsprocessen, med tillverkning i högteknologiska anläggningar och rigorösa tester.

Det innebär att du inte behöver bekymra dig – vårt bläck är skapat för att fungera perfekt i din skrivare och ge resultat med hög kvalitet och pålitlighet, oavsett om du skriver ut text eller grafik. Det är därför som nio av tio användare av äkta bläck är mycket nöjda med kvaliteten på sina utskrifter2.

Det krävs mycket arbete för att skapa en pålitlig skrivare och en pålitlig bläckförsörjning. Det är därför vi har gjort omfattande investeringar i forskning och utveckling, och lagt oräkneliga år på att fullända våra produktionsanläggningar.

Våra bläckpatroner tillverkas i toppmoderna, dammfria miljöer i avsikt att minska antalet fel. Designen och valet av material för patronerna är noga genomarbetade för att skapa en stabil miljö för vårt bläck.

Det är inte bara den vardagliga användningen av våra skrivare som är enkel. Vi har dessutom eliminerat stressen med att köpa rätt bläck till din skrivare. Bilden på framsidan gör det enkelt att snabbt hitta rätt förpackning i butiken. Läs bara användarhandboken för att få reda på vilken bild du ska leta efter. Vi har dessutom tagit fram kompakta EasyMail-förpackningar som kan levereras direkt i de flesta brevlådor vid de tillfällen då posten inte kräver någon underskrift. Dessa förpackningar gör det mycket smidigt att beställa patroner via nätet.

Du kan dessutom välja mellan standard- och XL-patroner som passar just dina utskriftsbehov, beroende på om du bara skriver ut ibland eller ofta.

Det känns inte särskilt smart att kasta bort bläck som inte har använts. Av denna anledning finns nästan alla våra bläck som separata bläckpatroner, vilket innebär att du bara behöver byta ut den färg som är slut. Användningen av separata patroner gör att du kan spara upp till 30 %3 bläck jämfört med konkurrenternas patroner med tre färger.

Våra pålitliga bläck minskar dessutom risken för felaktiga utskrifter och har testats så att du kan lita på den angivna kapaciteten, vilket gör det enkelt för dig att budgetera för dina utskriftsbehov.

Om du gör många utskrifter kan du sänka dina kostnader ytterligare med hjälp av våra XL-patroner. De ger dig en kostnadseffektiv lösning genom att låta dig skriva ut mer än dubbelt så många sidor4 jämfört med standardpatronerna. Det minskar kostnaden per sida avsevärt, vilket hjälper dig att spara pengar.

Utskrift utan bläckpatron

Den revolutionerande EcoTank-skrivaren med bläckbehållarsystem har sålts i över 30 miljoner exemplar5 världen över. Det har visat sig vara så populär eftersom den erbjuder en problemfri och utskriftlösning till en låg kostnad. Dess radikala design omfattar ett bläckbehållarsystem med extremt hög kapacitet som eliminerar behovet av bläckpatroner, vilket gör att du slipper behöva bry dig om inköp och byte av bläckpatroner.

LÄS MER
  1. Villkor gäller. När du har köpt en berättigad skrivare och ett kort för obegränsade utskrifter besöker du www.epson.co.uk/unlimitedprintingwithecotank för att registrera dig för tjänsten.
  2. Undersökningen utfördes av Epson under december 2015 (n = 1 800). Ägare av Epson-skrivare fick frågan ”Hur nöjd är du med kvaliteten på dina utskrifter gjorda med äkta Epson-bläckpatroner?” 89,8 % av samtliga tillfrågade angav värdet 6 eller högre, vilket motsvarade ”mycket nöjd”.
  3. I jämförelse med konkurrerande likvärdiga skrivarmodeller (från HP och Canon) med ett pris av högst 199,99 €/£ med patroner innehållande tre färger (baserat på GFK-data i juli 2015). Testet genomfördes av BLI under juli 2015. Viktningen mellan dokumentutskrifter (87 %) och fotoutskrifter (13 %) baserades på TNS ”Studie över utskriftsvanor och attityder” från juni 2013. Mer information finns på www.epson.se/individualinks
  4. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield
  5. Epsons bläckbehållarskrivare med hög kapacitet har uppnått en global försäljning på 30 miljoner exemplar sedan lanseringen år 2010.