Upptäck den perfekta skrivaren för hemmet

Oavsett om du vill skriva ut skarpa dokument, semesterbilder eller fotografier att visa upp, hjälper vi dig att hitta den bästa skrivaren med vårt Expression-sortiment. Den innehåller kompakta, prisvärda, allt-i-ett-skrivare med trådlösa alternativ för utskrift från en surfplatta eller smartphone1. Det finns även alternativ för A3-utskrifter.

Mobil utskrift

Med Epsons utbud av kompakta allt-i-ett-skrivare går det snabbt och enkelt att skriva ut. Tvånget att sitta kvar vid skrivbordet försvinner - skicka objekt för utskrift från en surfplatta eller mobil med Wi-Fi och ett urval av appar för mobil utskrift1.

Med hjälp av den kostnadsfria appen iPrint, är det enkelt att skicka dokument och foton till utskrift runt omkring i ditt hem utan att du behöver tänka på sladdar eller datorer1. Du kan dessutom tänka globalt. Med Epson Email Print kan du e-posta dokument och foton direkt till skrivaren från nästan var som helst i världen1. Du kan även skriva ut foton direkt från Facebook med den kostnadsfria appen Creative Print1.

Få mer information om hur våra kostnadsfria appar för mobila utskrifter kan hjälpa dig att få ut det mesta av våra skrivare med denna video.

Möt sortimentet

HOME-SERIEN

PREMIUM-SERIEN

PHOTO-SERIEN

Spara pengar, tid och plats med Expression Home-serien med trådlösa skrivare – med en kompakt design och möjlighet att skriva ut på resande fot.

 • Skriv ut, skanna och kopiera
 • Användarvänlig Wi-Fi-anslutning och mobil utskrift från nästan var som helst i världen1
 • Kostnadseffektiva separata bläckpatroner
 • Minneskortplats och LCD-skärm i färg för enkla fotoutskrifter utan dator finns med specifika modeller

Om du gillar att skriva ut foton hemma och även behöver skriva ut skarpa och tydliga dokument är det trådlösa Expression Premium-sortimentet något för dig. Du kan även skriva ut upp till A3 med XP-900.

 • Skriv ut, skanna och kopiera. Fax ingår i XP-830
 • Skriv ut på resande fot med mobil utskrift1 och Wi-Fi- och Wi-Fi Direct-anslutning
 • Kompakt design – även för XP-900 med A3-utskrift
 • Stor LCD-display, dubbla pappersfack och CD/DVD-utskrift finns med specifika modeller

Släpp din kreativitet fri med vår Expression Photo-serie som använder 6 bläckfärger för att framställa professionella standardfoton hemma. Skriv ut direkt från denna trådlösa skrivare med hjälp av vår kostnadsfria utskriftsappar1 eller den stora LCD-pekdisplayen. Den är också elegant med en kompakt design.

 • Med Claria Photo HD-bläck kan du skapa högkvalitativa och hållbara foton
 • Bakre specialmediamatning för tjockare media
 • Stor LCD-display, dubbla pappersfack och CD/DVD-utskrift
 • Extremt kompakt allt-i-ett-skrivare med upp till A3-utskrift tillgänglig med XP-960

Hitta rätt skrivare för dig:

Jag vill skriva ut
upp till i storlek

ALLA EXPRESSION-SKRIVARE

No printers match your selection

Äkta bläck som ger valuta för pengarna

Precis som vår skrivarfamilj är våra äkta bläck särskilt utformade för att passar dina behov och ger bästa möjliga värde. Hela Claria-sortimentet använder separata bläckpatroner, så du behöver bara byta ut den färg som används – vilket hjälper dig att sänka dina kostnader.

Våra bläckpatroner är utformade för att fungera i harmoni med våra skrivare och papper, vilket ger dig optimal kvalitet utan krångel. De är också tillförlitliga eftersom de tillverkas i högteknologiska lokaler och är fullt testade och godkända för användning.

Claria Premium-bläck för Expression Premium

Skriv ut dokument av hög kvalitet och enastående, glansiga foton med skarpa detaljer, djup svärta och fylliga, livfulla färger med denna bläckuppsättning med 5 färger.

Claria Home-bläck för Expression Home

Få prisvärda och tillförlitliga utskrifter utan att kompromissa. Dokumenten har skarp och tydlig text och fotona är glansiga med labbkvalitet.

Claria Photo-bläck för Expression Photo

Skapa och visa högkvalitativa, hållbara foton med naturliga hudtoner, jämna övergångar och djup svärta med denna bläckuppsättning med 6 färger.

Papperssortiment

Få de bästa utskriftsresultaten genom att välja rätt papper för jobbet. Vi har många olika sorters media som passar alla jobb och de är utformade att fungera sömlöst med våra skrivare och bläckpatroner.

SKIP

 
Jämför
Close

Jämför produkter

3 av 3 valda

  JÄMFÖR VALDA