ÖVER 50 % MER EFFEKTIVA ÄN KONKURRERANDE BLÄCKPATRONER MED TRE FÄRGER1

Bläck kan ta slut vid olika tillfällen eftersom de flesta människor inte skriver ut lika stora mängder av varje färg. Det är därför som Epson fortsätter att förespråka separata bläckpatroner över bläckpatroner med tre färger.

Oavsett om du skriver ut dokument dominerade av svart text, semesterfoton med blå himmel eller diagram och kurvor med massor av rött och gult, kommer bläckfärgerna att behöva bytas ut vid olika tidpunkter.

Med Epsons separata bläck byter du bara ut den färg som tagit slut, vilket leder till stora besparingar. Epsons separata bläck är över 50 % mer effektiva jämfört med konkurrerande patroner med tre färger1.

Se till att Epsons separata bläck finns på din checklista när du köper en ny skrivare.

Få mer information om testerna här.

vs.

Kombinerade färgpatroner

Med kombinerade färgbläckpatroner byter du ut hela patronen oavsett om alla färgerna har tagit slut eller inte.

Separata bläckpatroner

Med Epsons separata bläckpatroner behöver du bara byta ut den färg som har tagit slut, vilket kan spara såväl bläck som pengar och resurser.

En oslagbar kombination

Vissa saker fungerar helt enkelt bättre ihop. Därför erbjuder Epson en komplett utskriftslösning med skrivare, bläck och papper. För skarpa vardagsutskrifter och blanka foton med längre livslängd är det bara äkta Epson-bläck och Epson-media som kan garantera högsta kvalitet för din Epson-skrivare.

1 Baserat på tester utförda av BLI i oktober 2018, jämfört med motsvarande konkurrerande (HP och Canon) skrivarmodeller (≤ 129,99 €/£, med bläckpatroner i tre färger) enligt GfK-data i september 2018. Tillämpad vikt för dokument- och fotoutskrifter baseras på TNS "Studie över utskriftsanvändning och utskriftsattityder" i juni 2013.