See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

SE FILMEN

Få en konkurrensfördel med Epsons bläckstråleskrivare

Epsons bläckstråleteknik för företag gör det möjligt för kunder i hela Europa att förvandla de ekonomiska aspekterna av utskrift för deras företag och organisationer. Att byta ut en laserskrivare till en bläckstråleskrivare från Epson är ett enkelt beslut med fördelar som kan minska dina kostnader, öka produktiviteten och minska energianvändningen.

Spara energi och minska avfallet med Epsons bläckstråleskrivare.

Minska dina kostnader för avfall och energi markant genom att gå över från en laserskrivare till en bläckstråleskrivare från Epson. Dessa kan producera upp till 99 % mindre avfall2 och förbruka upp till 96 % mindre energi än en laserskrivare3.

Snabbare, tillförlitlig utskrift med Epsons bläckstråleskrivare.

Gå över från en laserskrivare till en bläckstråleskrivare från Epson för att spara tid och bli mer produktiv. En bläckstråleskrivare från Epson är upp till 3,5 gånger snabbare4 än en laserskrivare och minskar tiden för underhåll och ingrepp med upp till 98 %5.

Upptäck hur mycket CO2 och elektricitet du kan spara

Oberoende tester visar att Epsons WorkForce Pro-modeller använder upp till 96 % mindre energi än laserskrivare och laserkopiatorer3. Se hur mycket energi och koldioxid som du kan spara genom att använda kalkylatorn.

MER INFORMATION
WF-C5710DWF

Fallstudier

Lägre energiförbrukning, lägre totalkostnad

Med hjälp av vår lättanvända kalkylator för total ägandekostnad kan du se hur mycket du kan spara med WorkForce Pro-serien under din skrivares livslängd.

MER INFORMATION

Köpställen

Behöver du hjälp att bestämma vilken Epson-bläckstråleskrivare du ska byta till? Hitta din närmaste återförsäljare av Epsons produkter.

MER INFORMATION

En utskriftstjänst med fast kostnad som ger dig kontroll

Genom att uppfylla alla dina utskriftsbehov – oavsett storlek – till en låg och enkel fast avgift, ger Print365 dig total kontroll över och insyn i dina utskrifter och gör det enkelt att hantera dem. Ett rakt, fullservat utskriftspaket som minskar krångel, kostnader och avfallsmängder.

MER INFORMATION Print365
Print365 printer

Kontakta oss idag

Om du vill ha mer information om vårt utbud av bläckstråleskrivare för företag, ange dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

HAR DU NÅGRA ANDRA KRAV?
Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska

1Besparingar baserat på kostnad per sida för utskrift i färg. Jämförelse mot de 10 bäst säljande färglaserskrivarna, med en utskriftshastighet mellan 1 och 30 sidor per minut, i Västeuropa och Central- och Östeuropa enligt IDC under 12 månader fram till och med juni 2017. Data för kostnad per sida har hämtats från GAP-informationsrapporten för augusti 2017 och anger ett prisgenomsnitt för Frankrike, Tyskland och Storbritannien (med värden i euro enligt angivelse av GAP). Epsons värden baseras på rekommenderat pris för XXL-bläckförpackningar (5 000 sidors kapacitet enligt IEEE/ISO 24711/24712). Priser för konkurrerande modeller har den lägsta kostnaden per sida tillgänglig.

2Oberoende tester visar att Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller producerar upp till 99 % mindre avfall än laserskrivare och laserkopiatorer. Enligt BLI:s tester som genomförts uppdrag av Epsons under två månader fram till och med februari 2017 mot ett urval konkurrerande apparater.

3Enligt BLI:s tester som genomförts på uppdrag av Epson under två månader fram till och med februari 2017 mot ett urval konkurrerande apparater. De modeller som valdes var de närmaste direkta konkurrenterna från urvalet av maskiner som identifierats baserat på data från IDC om de fem bäst säljande modellerna globalt, i A4-kategorin med 11–20 sidor/minut och A3-kategorin, segment 2 där endast en av varje motortyp användes med tillägg av en A3-enhet från HP. Energiförbrukningen beräknas i wH för 5 minuters utskrift, jämfört med laserskrivare och kopiatorer.

4Oberoende tester visar att Epsons WorkForce Pro-modeller är upp till tre och en halv gånger snabbare än laserskrivare och färgkopiatorer i fråga om tid till första utskrift. Tid till första utskrift (FPOT) efter viloläge under natten enligt BLI:s tester som genomfördes under två månader fram till och med april 2017 i jämförelse med samtliga konkurrerande apparater som hade testats vid publiceringstillfället. Tid till första utskrift (FPOT) hämtas från viloläge under natten, och tiden i sekunder mäts inklusive uppvärmning, bearbetning, bildframställning och leverans av en enda testsida till facket.

5Oberoende tester visar att Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller kan minska den tid som läggs på ingrepp med upp till 98 % jämfört med laserskrivare och laserkopiatorer. Enligt BLI:s tester som genomförts uppdrag av Epsons under två månader fram till och med februari 2017 mot ett urval konkurrerande apparater.