Få en konkurrensfördel med Epsons bläckstråleskrivare

Epsons bläckstråleteknik för företag gör det möjligt för kunder i hela Europa att omvandla de ekonomiska utskriftsaspekterna för sina företag och organisationer. Att byta ut en laserskrivare mot en bläckstråleskrivare från Epson är ett enkelt beslut med fördelar som kan minska energiförbrukningen, öka produktiviteten och minska mängden avfall.

Öka produktiviteten

Gå över från en laserskrivare till en bläckstråleskrivare från Epson för att spara tid och bli mer produktiv. En bläckstråleskrivare från Epson är upp till 3,5 gånger snabbare2 och kräver upp till 98 %3 lägre mängd användaråtgärder jämfört med en laserskrivare.

Upptäck hur mycket CO2 och elektricitet du kan spara

Oberoende tester visar att Epsons WorkForce Pro-modeller använder upp till 96 % mindre energi än laserskrivare och laserkopiatorer3. Se hur mycket energi och koldioxid som du kan spara genom att använda kalkylatorn.

MER INFORMATION
WF-C5710DWF

Produkter

Fallstudier

Lägre energiförbrukning, lägre totalkostnad

Med hjälp av vår lättanvända kalkylator för total ägandekostnad kan du se hur mycket du kan spara med WorkForce Pro-serien under din skrivares livslängd.

MER INFORMATION

Köpställen

Behöver du hjälp att bestämma vilken Epson-bläckstråleskrivare du ska byta till? Hitta din närmaste återförsäljare av Epsons produkter.

MER INFORMATION

En utskriftstjänst med fast kostnad som ger dig kontroll

Genom att uppfylla alla dina utskriftsbehov – oavsett storlek – till en låg och enkel fast avgift, ger Print365 dig total kontroll över och insyn i dina utskrifter och gör det enkelt att hantera dem. Ett rakt, fullservat utskriftspaket som minskar krångel, kostnader och avfallsmängder.

MER INFORMATION Print365
Print365 printer

Forma framtiden med värmefri teknik

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan att kompromissa.

LÄS MER

Kontakta oss idag

Om du vill ha mer information om vårt utbud av bläckstråleskrivare för företag, ange dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

HAR DU NÅGRA ANDRA KRAV?
Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska

1 Enligt BLI:s tester genomförda på uppdrag av Epson under två månader fram till februari 2015. Konkurrerande modeller valdes ut bland de tio främsta MFP-laserleverantörerna baserat på IDC:s EMEAR-data för 2015 i färglaserkategorin för 11–30 sidor per minut i A4-serien. Energiförbrukningen beräknas i Wh för fem minuters utskrift, jämfört med laserskrivare och kopiatorer.

2 Enligt BLI:s tester som genomfördes under två månader fram till februari 2015, FPOT (tid till första utskrift) efter viloläge under natten, i jämförelse med samtliga konkurrerande apparater som hade testats vid publiceringstillfället. Mer information finns på www.epson.eu/inkjetsaving.

3 Oberoende tester har visat att Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller kan minska den tid som läggs på användaråtgärder med upp till 98 % jämfört med laserskrivare och laserkopiatorer. Enligt BLI:s tester som genomförts på uppdrag av Epsons under två månader fram till och med februari 2015 mot ett urval konkurrerande apparater. Mer information finns på www.epson.eu/inkjetsaving.