WorkForce Pro-serien

HÄNG MED I SKRIVARREVOLUTIONEN

Varför nöja sig med mindre när du kan få mer? Ta en titt på Epsons WorkForce Pro-serie, välj den modell som passar din verksamhet och bered dig på att få mycket mer för mycket mindre.

KOSTNADSEFFEKTIV

Upp till 50 % lägre kostnad per sida än konkurrerande färglaserskrivare1

  • Skriv ut mer med bläckpatroner med hög kapacitet

EKOLOGISK

Upp till 80 % lägre energiförbrukning än konkurrerande färglaserskrivare2

  • Låg energiförbrukning och färre delar att byta ut

SNABB

Snabbare än laser vid typiska utskriftsjobb3

  • Ingen uppvärmningstid behövs

HUR MYCKET ENERGI BEHÖVS FÖR ATT SKRIVA UT?

How much energy is needed to print?

FÖRETAG

FÖRETAG

Företag i alla storlekar, inklusive de största av företag, kan dra nytta av den låga energiförbrukningen, låg kostnad per sida och höga hastigheter som finns på Workforce Pro-skrivare. Företag kan förlita sig på avancerade funktioner för förbättrad kompatibilitet och affärsintegration, exempelvis PDL-emulering, ökade säkerhetsfunktioner och utmärkt tillförlitlighet.

MER INFORMATION

SMÅ FÖRETAG

SMÅ FÖRETAG

Små företag kan räkna med att driftsäkerheten, anslutningsmöjligheterna och flexibiliteten hos WorkForce Pro-skrivare innebär ett lyft för produktiviteten på kontoret. De kan spara pengar på den låga kostnaden per sida och låg energiförbrukning och ändå dra nytta av hög utskriftskvalitet i A4 och A3 via Ethernet, Wi Fi med mera.

MER INFORMATION

MYCKET SMÅ FÖRETAG

Micro business

Deras användarvänlighet, intuitiva kontroller och minskade miljöpåverkan gör Workforce Pro-skrivare lämpliga även för de minsta företagen. En låg energiförbrukning, låg kostnad per sida och höga utskriftshastigheter kommer hjälpa företag att blomstra.

MER INFORMATION

LÅT OSS HITTA RÄTT WORKFORCE PRO-SKRIVARE FÖR DIG

Vilka funktioner letar du efter? (välj nedan)

ENHETSTYP
DRIFTSKAPACITET PER MÅNAD
FÖRETAGSFUNKTIONER
VISA HELA SORTIMENTET
BESPARINGSKALKYLATOR

Använd vår kostnadsberäknare för att se hur mycket du kan spara med nya Epson WorkForce Pro-serien.

RÄKNAR UT VAD DU SPARAR

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED PRECISIONCORE

PrecisionCore höjer ribban för bläckstråleutskrifter och är otroligt mycket snabbare, ger högre kvalitet, driftsäkerhet och effektivitet.

1. Mycket driftsäker och hållbar teknik som används industriellt och kommersiellt

PrecisionCore-tekniken används i Epsons sortiment med skrivare för industriellt och kommersiellt bruk, däribland snabba etikettutskrifter för industrin och utskrifter direkt på klädesplagg. Sådana kommersiella tillämpningar kräver mycket hög hållbarhet, driftsäkerhet, kvalitet och snabbhet.

2. Nu tillgängligt för kontorsutskrifter

Epson har investerat 125 miljoner euro i nya produktionsanläggningar för att för första gången utnyttja fördelarna med PrecisionCore-skrivhuvudet i Epson WorkForce Pro-sortimentet. Det ger snabba och driftsäkra utskrifter med hög kvalitet på arbetsplatsen.

3. En perfekt avvägning mellan snabbhet, kvalitet och driftsäkerhet

Med PrecisionCore-skrivhuvudstekniken framställs bläckdroppar i olika storlek. De större dropparna fyller ut färgfält mer effektivt, så att utskrifterna blir klara snabbare, medan de mindre skapar mjuka tonövergångar och skarpa kanter som ökar utskriftskvaliteten.

Samtidigt kan varje PrecisionCore-piezoelement fungera som en mycket känslig sensor, som diagnostiserar sig själv på ett par millisekunder och därefter genomför eventuella nödvändiga justeringar.

DURABrite Ultra Ink

EN OSLAGBAR KOMBINATION

Utskriftskostnader är av intresse för alla verksamheter och det är därför vi erbjuder olika patronstorlekar. De gör att du kan hålla kostnaderna nere samtidigt som de garanterar överlägsna utskrifter som håller länge i alla företagsmiljöer.

EPSON DURABRITE-BLÄCK

EPSON SEPARATA BLÄCKPATRONER

LÖSNINGAR FÖR DOKUMENTHANTERING

Document management solutions

Öka produktiviteten och håll kostnaderna nere genom att integrera papperslösa dokument i företagets arbetsflöde. Med Epsons program Document Capture Pro kan du snabbt automatisera inläsning av papper bara genom att trycka på en knapp.

MER INFORMATION

EMAIL PRINT
FOR ENTERPRISE

Email print for enterprise

Skicka dokument snabbt direkt till funktionsskrivaren med Epsons säkra, drivrutinslösa lösning för e-postutskrift. Det går att skriva ut direkt eller godkänna utskriften vid skrivaren. Den passar perfekt för att e-posta och skriva ut dokument från datorer och mobila enheter.

MER INFORMATION

SLÅ HÅL PÅ MYTERNA: WORKFORCE PRO-SERIEN

Låt WorkForce Pro-serien skingra myterna kring bläckstråleskrivare

Se videoklippet eller hämta PDF-filen för att se bevisen

SE BEVISEN

Mythbuster

INTEGRERADE FÖRETAGSLÖSNINGAR

AFFÄRSPROJEKTORER

Starka företag använder ljusstarkare och bättre visuella kommunikationer för att skilja sig från mängden. Som nummer ett i världen inom projektorer under mer än tio år1 erbjuder vi exakt det ditt företag behöver för att uppnå maximalt genomslag i utbildningssalar, styrelserum, konferensrum och hörsalar.

MER INFORMATION
LASERSKRIVARE FÖR FÖRETAG

Vilka huvudsakliga prioriteringar ditt företag än har så har Epson en laserskrivare som uppfyller dina behov. När utskriftskvaliteten är viktig ger vår teknik det allra bästa. När budgeten stramas åt kan våra enheter hjälpa dig att skära ner på dina kostnader och din energiförbrukning.

MER INFORMATION
FÖRETAGSSKANNRAR

Epsons företagsskannrar är snabba, mångsidiga och pålitliga skräddarsydda lösningar som uppfyller företags behov av att samla in, konvertera och distribuera information till nästan alla dokumenthanteringssystem.

MER INFORMATION
Business Projectors
AL-MX200 DNF
WorkForce DS-6500N
  • Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien under fjärde kvartalet 2010 enligt IDC. Kostnad per sida beräknad från tillverkarnas officiella listpriser och publicerade kapacitet i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien i december 2010.
  • Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien under det 1:a kvartalet 2011, utrett av IDC. Strömförbrukning beräknad från tillverkarnas publicerade listpriser och specifikationer i juli 2011.
  • Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i EMEA under första kvartalet 2011 enligt IDC. Utskriftshastighetsjämförelse enligt ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig FSOT för färg-svartvitt och simplex-duplex. Mer information finns på www.epson.eu/testing.